Hlavní obsah
Článek

Manažer a milenec Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) se po uveřejnění informace, že měl se svou modlou vážnou bouračku u Valmezu, ozval Super.cz. „Kvůli novinářům nejsme v pořádku,“ sdělil nám po esemeskách. Podívejte se na snímky zrušeného passatu Josefa Rychtáře!

Psát Rychtář tedy může, to je dobrá zpráva. A jak je na tom Iveta? Bude moci zpívat? „Zaplaťpánbůh nejde o nic vážného,“ konstatoval Rychtář. Sama pěnice na naši otázku neodpověděla.

K nehodě došlo poté, co se Rychtář snažil ujet novinářům. Na kluzké vozovce dostal smyk a zajel v plné rychlosti do škarpy. Jeden ze spolucestujících údajně nebyl připoutaný a vypadl z vozu. Na místo brzy dorazili novináři, kteří jeli za Ivetou a její družinou v závěsu.

„Místo, aby jim pomohli, svítili na ně auty a čuměli,“ tvrdil prý o fotografech Rychtář. Ti to však odmítají. „Už na vystoupení se choval velmi agresivně. Při odjezdu z Frenštátu jsme zjistili, že je vozovka velmi namrzlá a tak jsme se rozhodli, že pojedeme svým tempem a rozhodně jsme auto Bartošové nesledovali. Jeli jsme zkrátka domů do Prahy a měli stejnou cestu. I na tom zledovatělém povrchu jel Rychtář nebezpečně rychle. Občas jsme se potkávali, protože chvílemi bloudil, ale vážně jsme ho nestíhali,“ prozradil nám jeden z fotografů, který tvrdí, že záchranku nezávisle na sobě zavolali hned dva reportéři a splnili tak občanskou povinnost.

„Rychtář se pak na jednoho z nás obořil a fyzicky ho napadl. Přitom my ho už i přejeli, protože jsme si nevšimli, že měl bouračku. Přijeli jsme zpátky, abychom jim pomohli, když nás na nehodu upozornil jeden z kolegů,“ dodal svědek.

„V 04:15 hodin přijalo naše operační středisko oznámení o dopravní nehodě jednoho osobního vozidla, ke které mělo dojít v části obce Lešná – Příluky u Valašského Meziříčí. Provedeným průzkumem místa nehody bylo zjištěno, že vozidlo zn. VW vyjelo mimo vozovku v prostoru zatáčky a skončilo v příkopu mimo komunikaci,“ uvedli na svých stránkách hasiči.

Reklama

Další články

Načítám