Hlavní obsah
Článek

Z mnohatisícového davu přihlášených nakonec zbylo 16 nejlepších, kteří se už v neděli poprvé předvedou v živém vysílání. A co že vlastně zazpívají? Víme to!

Karol Komenda zazpívá píseň od Limp Bizkit Behind Blue Eyes, exoticky vyhlížející Virginia Buberníková si vybrala song od zpěvačky Lany Del Rey Video Games, Mário Bendík předvede svou verzi písně Billionaire od Travie McCoy a Bruno Marse, Sabina Křováková zazpívá skladbu P!nk Who Knew, Tereza Mandzáková zvolila Arethu Franklin a její A Natural Woman, Karolína Vrbová zapěje Irreplaceable od Beyoncé, Adam Kukačka si střihne Johnny B. Goode od Chucka Berryho, Daniel Šmidák si vybral skladbu Troublemaker od Ollyho Murse a Flo Ridy, Jaroslav Smejkal si dá Locked Out Of Heaven od Bruno Marse, Natálie Kubištová zazpívá song Crazy od Gnarls Barkley, Veronika Stýblová zvolila Jennifer Hudson a její One Night Only, Martin Šafařík Use Somebody od Kings Of Leon, Štefan Pčelár Feeling Good od Muse, Jan Zamec zvolil Rihannu a Russian Roulette, Ladislava Maníčková Read All About It od Emeli Sandé a Kristína  Debnárová The One That Got Away od Katy Perry.

Soutěžící pilně trénovali nejen v luxusní vile v Praze, ale také na dovolené v Egyptě, aby dnes večer předvedli co nejlepší show. Tak uvidíme, jak se jim to povede.

Reklama

Další články

Načítám