Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko uvěřit, že s tímto mužem před lety tvořila pár jedna z dlouhodobě nejúspěšnějších modelek světa Kate Moss (50). Anglický muzikant a frontman skupiny Babyshambles Pete Doherty (33) je ale po světě mnohem víc, než svou hudbou, známý drogovými eskapádami, do kterých kdysi měl zatáhnout právě i Moss. Pohled na jeho alkoholový dýchánek po koncertu rozhodně není vábný, což je zřejmé i z fotografií pořízených po jednom z jeho vystoupení v italském Arezzu.

Doherty pařil ještě ve společnosti několika dalších mužů včetně zhruba desetiletého chlapce. Jak je vidět, rozhodně zde nechyběl alkohol. S tím to možná zpěvák trochu přehnal, jelikož se ve své bujaré náladě stačil celý zapatlat - raději ani nedomýšlet čím. Skvrny převážně na jeho trenýrkách vypadaly skutečně odporně.

S Kate Moss Doherty strávil dva a půl roku a dokonce se i zasnoubili. Svatbu plánovali na léto 2007, jenže se ještě předtím stačili rozejít. Modelka si kvůli rockerovi málem zničila kariéru. Poté, co otiskl bulvární plátek Daily Mirror snímky, kde Moss šňupe kokain, s ní několik značek vypovědělo smlouvu. Byly mezi nimi kontrakty s H&M, Chanelem nebo Burberry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám