Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Venku je cítit jaro a my toužíme po něčem úžasném. Po období zimy chceme ukázat, že se probouzíme stejně jako vše okolo nás. K tomuto pocitu nám jistě pomůže krásná podprsenka, která umí vykouzlit svůdné a lákavé křivky. Chcete-li být naprosto neodolatelné, potom musíte mít tenhle krásný kousek spodního prádla nejenom v šatníku, ale hlavně na sobě!

Novinka značky Kinga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásná podprsenka s košíčky typu push-up. Nádherně vymodeluje a opticky zvětší vaše poprsí. Košíčky jsou vyrobeny z velmi jemné a příjemné tkaniny, v jejíž spodní části je krajka. Světlá barva se hodí pod každé oblečení. Pozor, jedná se o model z limitované kolekce, tak neváhejte! Nyní na rajpradla.cz.

Krása, lehkost, smyslnost = romantika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sníte o tom, jak ležíte v posteli plné okvětních lístků růží? Často večer hledíte na noční oblohu a pozorujete hvězdy? Běhání a dovádění na rozkvetlé louce, motýlci poletující kolem vás a jste šťastná jako malé dítě, které dostalo svoji vytouženou hračku? Pak právě pro vás „romantičky“ je tu nyní úžasná nabídka, která bere dech! Výběr je jen na vás. Krásná push-upka sladce růžové barvy. Je doplněna výšivkou modré barvy a smyslnou krajkou. Košíčky mají perfektní střih, který krásně vymodeluje a opticky zvětší vaše poprsí. Obvod je elastický, vyroben z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je svůdné zavazování. Ramínka můžete dle potřeby regulovat a také odepnout. Tenhle skvost plný romantické něhy je k dostání na rajpradla.cz.

Hříšná a svůdná? S námi určitě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste si plně vědoma svého sex-appealu? Hříšné svádění a uvádění do rozpaků mužů kolem vás je vaše přirozenost? Nebojíte se žádné okázalosti? Jsme si jisti, že se vám tohle bude líbit. Podprsenka, která mluví za vás! Svůdná jemná podprsenka s měkkými košíčky. Je vyrobena z jemně průsvitné síťoviny, kterou zdobí decentní vyšívání. Mezi košíčky je umístěna malá ozdoba. Obvod je hladký, ramínka nelze odepnout. Ideální pro slavnostnější večery i pro denní nošení. Přesvědčte se samy na rajpradla.cz.

Pohodlí při sportu, opora pro ňadra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte za sebou náročný pracovní týden? Tělo si žádá relax i cvičení, při kterém načerpáte dostatek sil. Dopřejte i svým ňadrům potřebnou regeneraci s úžasnou bezešvou sportovní podprsenkou. Ctíme vaše vnady! Oblíbená sportovní bezešvá podprsenka Edita z kolekce Stelle Donna je tvarující, je vyrobena z příjemného materiálu a vyznačuje se vynikající prodyšností. Sportovní bezešvá podprsenka Edita je nabízena jak v základních barvách, tak 2x ročně také v módních trendových barvách jaro/léto a podzim/zima.

I mateřská podprsenka může být krásná a pohodlná. Nevěříte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prožíváte to nejkrásnější období svého života. Jste máma. Vašemu drobečkovi dáváte to nejcennější a tím je vaše mateřské mléko. V tomto období je velice důležité, aby vaše prsa měla tu nejlepší péči. Snadná manipulace s podprsenkou během kojení by měla umožnit kojení kdekoliv i kdykoliv bude potřeba. Máme pro vás vše v jedné podprsence! Krásná podprsenka klasického střihu. Je vyrobena z příjemné tkaniny, kterou zdobí nádherná krajka a z vnitřní strany také příjemná bavlna. Jednoduché odepínání umožňuje rychlou a bezproblémovou manipulaci během kojení. Podprsenka drží na svém místě, ramínka jsou pohodlná a dobře drží, nesesouvají se. Podprsenka je s kosticí, dobře tak udrží poprsí v požadovaném tvaru.

Další články

Načítám