Hlavní obsah
Článek

Andreu Verešovou (43) krutě zradil její milovaný koníček - lyžování. Jak už to tak bývá, k nepříjemné nehodě došlo během poslední jízdy pobytu ve Špindlerově Mlýně.

„Ten den bylo velké náledí a všude hodně lidí. Nějaký Polák se ke mně blížil, a aby do mě úplně nenarazil, tak jsem se mu snažila vyhnout. Oblouk jsem už nevybrala a najela jsem do hory velkého sněhu. Udělala jsem dva přemety. Jedna lyže se mi vypnula, ale ta druhá se mi bohužel obtočila okolo kotníku a kolene," svěřila se s detaily nehody Verešová.

Z černé sjezdovky Andreu sváželi záchranáři na zádech. „Bylo to opravdu náročné. Kdyby mi někdo řekl, že mě něco takového čeká, tak bych nevěřila, že to zvládnu. V těchto vyhrocených momentech se ale člověku vyplavuje adrenalin a dokáže cokoli," říká.

Přestože pro zraněnou krásku byla pod svahem připravená helikoptéra, Andrea raději využila převozu po silnici, aby netropila příliš velký rozruch. „V nemocnici se o mě skvěle postarali. Jejich péče byla dokonalá," vzpomíná na několik dní hospitalizace.

Krásná Slovenka má přetrhané vazy a natažené šlachy. Aby po zranění nedošlo k trombóze, tak si musí Verešová denně sama píchat lék na ředění krve. Čas ukáže, jestli bude muset Andrea podstoupit operaci. Zatím je jen jisté, že tři měsíce bude chodit o berlích a do konce života bude muset při sportu používat ortézu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám