Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a dvojnásobná maminka Ilona Csáková (53) se stejně jako její kolegyně Dara Rolins či Kateřina Brožová ráda obléká do odvážných oblečků, které odhalují její naditý dekolt. Po svůdné silikonové výbavě Dary a přírodním bohatství Kateřiny se můžete pokochat vnadami živočišné Ilony, které svého času přitahovaly muže i ženy jako magnet.

A nemá se rozhodně za co stydět. Pánové mají často problém dívat se jí jen do očí a my se jim vůbec nedivíme. Pohled na zpěvaččina silikonem vylepšená ňadra totiž doslova bere dech.

Na skvostnou hrudníkovou výbavičku temperamentní zpěvačky se můžete podívat do naší fotogalerie, do které jsme zařadili ty nejlepší výstřihy pěnice, která svým hlasivkám momentálně dopřává klid a vyluzuje ze svého hrdla pouze ukolébavky.

V současnosti je totiž Ilona Csáková maminkou na plný úvazek, která se doma stará nejen o tříletého syna Daníka, ale hlavně o malinkého Dominika, který se narodil v září. Na to, až mamina Csáková vyrazí do společnosti a opět vytasí své největší zbraně, si tak budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Reklama

Další články

Načítám