Hlavní obsah
Článek

Příběhy lidí postižených nadměrným pocením, tzv. hyperhidrózou nejsou vždy stejné, jednu věc však mají společnou. Lidé trpící tímto onemocněním se shodují, že nebýt nadměrného pocení vypadal by jejich život jinak. Vědci i lékaři si dlouho lámali hlavu jak jim pomoci až konečně nalezli řešení, které dokáže projevů této choroby kohokoli nadobro zbavit. Pojďme se na něj podívat blíže.

Jak se nadměrné pocení, tedy hyperhidróza, projevuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud trpíte nadměrným pocením jistě víte, že ho lze vyvolat i jen pouhou myšlenkou a jakákoli stresová situace vás dokáže doslova promáčet během několika sekund. Hyperhidróza rukou fakticky znemožňuje fungování ve společnosti a i pouhé psaní na papír, či klávesnici počítače dokáže proměnit v noční můru. Nadměrné pocení se přitom neprojevuje jen na dlaních. Lidé ho pozorují i na chodidlech, hlavě, v podpaží a mnoha dalších částech těla. Potíte se, i když jste v klidu a okolní teplota není vysoká? Potom trpíte hyperhidrózou.

Co je hyperhidróza a jak vzniká

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hyperhidróza je dědičným onemocněním. Pokud jí v minulosti trpěl někdo z vašich příbuzných je zde pravděpodobnost, že jí budete trpět také. Většinou se projeví už v dětství a provází člověka po celý život. V některých případech je nadměrné pocení způsobeno druhotným příznakem nějakého jiného onemocnění, případně požitím většího množství alkoholu nebo silně kořeněného jídla. Téměř vždy se ale u projevů nadměrného pocení setkáváme s vrozenou formou tzv. fokální hyperhidrózy.

Jak se hyperhidrózy definitivně zbavit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak již bylo řečeno, řešení nadměrného pocení nebylo v minulosti vždy jednoduché a pokud člověk nechtěl spoléhat jen na nejrůznější neúčinné čaje a masti byl odkázán na složitou operaci nebo drahý botulotoxin. Situaci však během několika posledních let drasticky změnil přístroj nazvaný Electro Antiperspirant®, který se během chvíle stal možností první volby všech, kdo nadměrné pocení chtějí definitivně vyřešit. Pokud se chcete nadměrného pocení opravdu zbavit, jednoduše ho zkuste. Pokud vás nevyléčí, dostanete své peníze zpět.

Jak Electro Antiperspirant funguje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant využívá pro svou práci příznivé účinky elektrické energie, lépe řečeno technologie zvané iontoforéza. Tato technologie byla v případě Electro Antiperspirantu modifikována a během několika let testování postupně dotažena k úplné dokonalosti. Výsledky jsou překvapivé. Přístroj vás dokáže zbavit nadměrného pocení během několika dnů a výsledný efekt vydrží i mnoho měsíců na jediné použití. Přitom nezáleží na tom, na jaké části těla vás nadměrné pocení trápí nebo kolik vám je let. Electro Antiperspirant® pomáhá naprosto každému.

100% účinnost a záruka vrácení peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je zřejmé, že na trhu existuje nepřeberné množství nejrůznějších výrobků, které odstranění nadměrného pocení pouze slibují. Electro Antiperspirant je jiný. Jeho účinnost potvrdila klinická studie u 100% léčených jedinců. Po nákupu získáváte nejen podporu, která Vás naučí přístroj správně používat a kdykoli ochotně poradí, ale i unikátní záruku vrácení peněz. Pokud by vám Electro Antiperspirant nepomohl, jednoduše ho vrátíte a dostanete své peníze zpět.

Další články

Načítám