Hlavní obsah
Článek

Soutěžící z loňské velmi šílené reality show Hotel Paradise Leo Beránek, který ve středu po převzetí anticeny Zlatý David údajně zkopal před klubem návštěvníka do bezvědomí, a vyšetřuje ho proto policie, musel přijít na událost snad buď pod vlivem drog, nebo po dvouhodinovém tréninku egoismu. Podívejte se na video, které předcházelo údajnému útoku a v němž Leo s kamarády uvolňovali nahromaděný testosteron.

Ten se ale ztrapnil! Beránek chtěl předvést frajerství, že si jako jediný z oceněných převzal anticenu, místo toho si způsobil ostudu, která přebije i jeho hluboce intelektuální působení v Hotelu Paradise. Mladík, který po soutěži začal rapovat a za to mu právě porota přiřkla čestné neuznání, se před publikem, jež častoval hanlivými výrazy, totálně shodil. Vytahoval se, že ve dvaceti letech vydělal víc, než kdokoliv z nich.

„Myslím, že jste všichni pěkný lopaty a bu***anti. Přišli jste na tuhle vym****ou párty,“ počastoval pochvalami obecenstvo. Na jednu z dívek zaútočil vulgárními slovy o jejích pohlavních orgánech a společném pohlavním styku, nadávek se dočkal i moderátor, který - pro Lea „nepochopitelně“ - nechtěl uznat, že je největší king, když si zpěvem vydělává velké peníze.

Když konečně skončilo Beránkovo vystoupení (kvůli mnoha nepublikovatelným výrazům vám přinášíme jen jeho část), nahrnuli se na pódium jeho kamarádi a situace zaváněla bitkou. Tomu se snažila zabránit ochranka. Jeden z pánů měl obzvláště velkou chuť si praštit, a tak si skočil do publika, aby zavdal příčinu.

Mládenci, kteří mají evidentně pocit nezranitelnosti a beztrestnosti, si nakonec nejvíc vybili vztek až na bezbranném kolemjdoucím před samotným klubem.

Reklama

Další články

Načítám