Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Super.cz informoval, novou tváří kalendáře, kterému se přezdívá český Pirelli, bude horkokrevná Slovenka s maďarskými kořeny Vica Kerekes, která je známá mj. z filmu Nestyda. Doufali jsme, že stud odhodí také při focení snímků do kalendáře. A dočkali jsme se! I když první várka snímků je z těch decentnějších.

Kalendář STOCK s Vicou nefotil český fotograf, jak to bylo doposud běžnou praxí. Organizátor Pavel Trčka se tentokrát rozhodl pro světově uznávanou fotografickou dvojici Radka & Rene Leitneric.

"Vytvořili jsme velmi čistý styl fotografií, soustředěný pouze na osobnost Vicy, doplněný krásným světlem a jednoduchou lokací Normandie. Vznikly jak klasické černobílé, tak barevné fotografie. To abychom nikoho neošidili o ohnivé vlasy herečky a její sněhobílou pokožku. Díky profesionálnímu týmu z Paříže Vicu ale uvidíme i jako brunetku nebo blondýnu," svěřil Super.cz Trčka.

"Věříme, že tento fotografický set bude nadčasový, potěší oko nejen pánského publika a každý si najde své tajné fantazie," dodal Trčka a slíbil, že další fotografie s výrazným sexuálním podtextem představí vzápětí.

Reklama

Další články

Načítám