Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Důchodová reforma není jen hojně probíraným tématem našich zákonodárců, ale překvapivě na důchod a vše s tím spojené myslí i české modelky, a to i ty krásky, které by svými tituly krásy měly být bezproblémově zajištěné.

Přesnou představu o svém modelkovském důchodu má i Tereza Fajksová (34). Jakmile prý Miss Earth 2012 přestane šlapat molo a oslňovat před objektivem fotoaparátu, tak by se ráda postavila za něj.

„Fotografování mě moc baví, takhle bych si dovedla představit svou budoucí profesi. Možná se do toho pustím," říká Fajksová. Terezu velmi nadchla příležitost porotcovat v soutěži o nejlepší fotoknihu roku.

V roli fotografa, namísto fotografovaného, se také mnohem příjemněji cítily i ostatní porotkyně Iveta Vítová (40) a Markéta Fuxová – Divišová. Paradoxní je, že se ve většině případech jedná o modelky, které se pózováním před objektivem živí. „Do modelingu mě navlíkla máma, která si tak chtěla splnit sen. Já ale radši fotím, nejraději svou dceru," říká Markéta, maminka dvouleté Natálky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám