Hlavní obsah
Článek

To, co se původně zdálo být jen nepodloženou spekulací, se ukazuje jako pravda! Po podivném vyhazovu Jiřího Pomeje (†54) z primáckých VIP zpráv se vyrojily zprávy, že právě loni z dalšího pořadu televize TopStaru vyobcovaná Mahulena Bočanová (57) půjde coby velká kamarádka Ivany Gottové (48) a Gabriely Partyšové (45) na uvolněný post. A výsledek? Víkendové vysílání už bude v její režii!

„Ivana Gottová bude na horách na oslavě a Laďka Něrgešová točí Farmáře,“ řekl Aha! zdroj z Primy s tím, že právě proto ihned nastoupí Bočanová. Tuhle zprávu však údajně stanice tají i před vlastními zaměstnanci, kteří jsou nervózní, protože mají strach, že na víkend nebude volný žádný moderátor. „Bylo jim řečeno, ať se nestarají,“ spekuluje deník.

Prima má Bočanové co vracet. Vždyť loňský vyhazov a nahrazení Gábinou Partyšovou proběhly za velmi zvláštních okolností. „Mahu“ si stěžovala, že nikdo z televize neměl ani krapet slušnosti, aby jí o ukončení spolupráce informoval, a dozvěděla se to jen tak pokoutně.

Po ukončení vysílání TV Pětky a natáčení jejího pořadu Senza den ale Mahuleně jistý příjem moderátorky hojně sledovaného bulvárního pořadu určitě přijde vhod, a tak není důvod, aby dělala stále uraženou.

Reklama

Další články

Načítám