Hlavní obsah
Článek

Přinášíme vám první díl seriálu, kterým vás bude provázet specialista v oblasti spodního prádla – Astratex. V tomto díle se dozvíte, jaké chyby považuje ve volbě spodního prádla za nejkritičtější a poradí vám, jak jim můžete předejít.

Čtyři nejčastější chyby při volbě spodního prádla – neděláte je také?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nachytali jsme několik žen na mb2unplugged.com, gladallover.net, tattoodonkey.com, hazyshadesofme.com a sororitysnob.com, které to s volbou prádla nedomyslely. Vykukující části prádla, prosvítající podprsenka, nevhodně zvolený typ – co na to Astratex? : „I když je na trhu spodního prádla tolik možností, ženy neustále opakují ty stejné chyby.“

Faux-pas č. 1 - vykukující ramínka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milé dámy, než vyjdete z domu, zkontrolujte, zda volba prádla koresponduje se střihem vašich svršků. Vykukující ramínka či zapínání dávají jasně najevo, jak se o svůj vzhled staráte. Pokud máte odhalená ramena, vždy sáhněte po podprsence, která má odepínací ramínka. Každá žena by měla mít takovou podprsenku alespoň ve dvou barvách. Jak jste na tom vy?

Faux-pas č. 2 – hluboký výstřih a viditelný střed podprsenky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud oblékáte hluboký výstřih, vždy zkontrolujte, že jste zvolila podprsenku s nižším středem typu plunge. Nechcete přeci působit lacině. Hluboký výstřih je sám o sobě vyzývavý dost, a pokud poskytne výhled i na spodní prádlo, mohla byste dělat dojem snadné kořisti. Buďte sexy, ale nepřežeňte to.

Faux-pas č. 3 – špatná barva prádla a viditelné švy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ač je toto pravidlo neustále opakováno, zdá se, že se málokterá dáma poučila. Pod bílé tričko nepatří bílá podprsenka – a už vůbec ne černá! Pod bílé oblečení patří prádlo tělové barvy, které splyne s barvou kůže. A chcete-li volbu prádla dotáhnout k dokonalosti, pod obepnutá trička zvolte bezešvou podprsenku. Nechcete přitahovat pozornost na své prádlo, ale na sebe, ne?

Faux-pas č. 4 – zařezávající se kalhotky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nelze vynechat ani téma nevhodně zvolených kalhotek. Lemy kalhotek zařezávající se do půlek, v nejhorším případě pod legínami. Vyhněte se trapné situaci a pod obepnuté kalhoty si vždycky oblékněte tanga. Pokud tanga kalhotky ze zásady nenosíte, můžete zvolit prádlo s tzv. neviditelnými lemy, které jsou vyrobeny laserovou technologií, anebo na legíny zapomeňte.

Další články

Načítám