Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Americká herečka Drew Barrymore (38), která v září porodila svého prvního potomka, si společně se svými kamarádkami a hereckými kolegyněmi Cameron Diaz (51) a Reese Witherspoon vyrazila na dovolenou do Mexika. Drew předvedla svou poporodní postavu v plavkách a mnozí začali spekulovat o tom, zda hvězda není opět těhotná.

Trojice slavných hereček si zaletěla za odpočinkem do letoviska Tulum, kde si užívala slunného a teplého počasí.

Drew, která před půl rokem přivedla na svět svého prvního potomka - dceru Olive - se nezdráhala odhalit své křivky. A protože se ještě nedostala zpět na svou váhu, kterou měla před otěhotněním, začínají se rojit myšlenky, zda herečka není opět v požehnaném stavu.

Pravděpodobnější ale je, že si Barrymore s kily navíc těžkou hlavu nedělá. Sama o svém postoji k hubnutí a dietám nedávno promluvila. „Mým novým heslem je: Nemožná očekávání jsou nemožná. Podívejte, s mým štěstím se budu trápit hladovkou, dřít v posilovně a další den mě srazí autobus. A proč bych měla ztrácet čas tímto? Jsem poslední osoba, které byste se měli ptát na tipy na cvičení, nemám je. Nezajímá mě to,“ uvedla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám