Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Ornella Štiková (31) příliš nechce hovořit o momentální situaci mezi ní a stále ještě manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou a její nejznámější větou je "vycházíme spolu", její maminka Monika Štiková byla sdílnější. Super.cz exkluzivně dva dny před porodem Ornelly prozradila, jak to mezi sebou mají.

"Ano, jsou spolu. A jsem šťastná. Když holka přijde a září, tak to hřeje u srdce. Jsem ráda, že to takhle dopadlo, která máma by také nebyla?" řekla Super.cz Monika Štiková. Na začátek komplikovaného vztahu mezi Pepou a Ornellou se už snaží nemyslet.

"Co bylo, to bylo. Nebudeme se k tomu vracet," říká. "Byla jsem udivená, jak se k tomu Pepa postavil čelem, jak to rychle řešil. Tenkrát jsem ji ale musela bránit, je to moje dítě. Ze začátku bych ho přiškrtila. Teď už je to fajn," vysvětluje.

"Vycházíme spolu jako normální rozumní lidé. Budou mít spolu syna, budou chtít zřejmě spolu spojit životy. Pepa je partnerem Ornelly a tak to beru," upřesňuje paní Štiková.

A kde nyní Ornella žije? "Teď žije na střídačku, tak jim to vyhovuje. Jsou partneři a my jim všemožně pomůžeme. Na miminko se už hrozně celá rodina těšíme," dodala.

Reklama

Další články

Načítám