Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34), přítelkyně exmanžela Vlaďky Erbové Zdeňka Bahenského, se už dávno nepromenáduje jen na přehlídkových molech, ale navíc se také vrhla na charitu. Pořádá soutěž krásy Miss Face, jejíž výtěžek je předáván potřebným. Jenže poslední obdarovaná si postěžovala, že byla okradena! „Přemýšlím o trestním oznámení. Nesmírně nás tím poškozuje. Je smutné, že se za nezištnou pomoc člověk dočká takového vděku,“ řekla Super.cz smutně Makarenko.

Ta tvrdí, že si ze soutěže, kterou začala pořádat po Kateřině Průšové (40), dosud nevzala ani korunu a chtěla dát jen příležitost novým tvářím a pomoci potřebným.

Poslední akce, o níž informoval i náš on-line deník, měla přinést prostředky na přístroj pro Danu Převorovskou, jež trpí cystickou fibrózou. Na akci převzala šek na sto osmdesát tisíc korun, za něž se měl pořídit přístroj, bez kterého nemohla nemocná paní prakticky žít. Jenže protože mezitím absolvovala transplantaci plic, dostala „jen“ pětadvacet tisíc na léky. A to se jí nelíbilo.

Krásnou modelku, která se líbí především milovníkům ruských krasavic, protože má podobné rysy, obvinila i z arogance a z toho, že zbytek peněz zmizel kamsi do ztracena.

To Makarenko odmítá. „Přístroj je objednaný a bude věnován klubu pro postižené cystickou fibrózou. Přítel Zdeněk, který ví, jak celá ta věc probíhala, a byl se mnou u paní, se tomu jen směje, ale mě to poškozuje. Přemýšlím, že si podobné pomluvy vážně nenechám líbit. Už to řeším s právníkem,“ tvrdí Makarenko, kterou jsme zastihli, jak si přišla zarelaxovat ke své kosmetoložce Ince.

„Taťána možná na první pohled působí jako ledová královna, ale jak jsem ji měla šanci poznat, těmto pomluvám nevěřím. O modelkách jsem si myslela, že se pomlouvají, jsou neupřímné a nosí nosánek nahoru, ale zatím si všechny, které jsem poznala, nezištně pomáhaly. Teď pomáhám já jim, protože na přehlídky bohužel musí nosit často velmi nekvalitní make-up, který jim ničí pleť. A já jim ji zachraňuju,“ tvrdí Inka.

Reklama

Další články

Načítám