Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a hudebník Ondřej Brzobohatý (41) se po smrti otce Radka Brzobohatého (†79) naplno vrhl do práce a získal hodně lukrativní kšeft. Už podruhé se stal moderátorem oblíbené ankety Český slavík. Tentokrát diváky provede jubilejním 50. ročníkem.

„Pořád si říkám, že nechci hrát v muzikálech a moderovat, ale lákavá nabídka se neodmítá,“ řekl Super.cz Brzobohatý, kterého diváci momentálně mohou vidět také v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Ondřej si v přípravě na moderování slavnostního večera musel dát pauzu vzhledem k nečekanému úmrtí svého slavného otce, které ho velmi zasáhlo. Fotografii svého otce má dokonce jako pozadí na svém mobilním telefonu. Nyní už se ale naplno vrhl do náročných příprav.

„Už jsem se do toho zase pustil a začal jsem obvolávat všechny účinkující,“ svěřil se Brzobohatý, který už má jasnou představu o tom, jak bude finálový večer probíhat.

„Tak trochu mě inspirovala Sandra Nováková (42) a její Barování, chtěl bych, aby diváci viděli na pódiu účinkující tak, jak je ještě neviděli a nikdy neuvidí,“ má jasno moderátor Českého slavíka.

A kdo si myslí, že tentokrát získá vytoužené Slavíky? „Je mi jedno, kdo vyhraje, i když předpokládám, že to bude zase Gott a Bílá, důležité ale je, aby se lidé u obrazovek dobře bavili,“ uzavřel Brzobohatý.

Letošní ročník Českého slavíka chystá řadu novinek. Mění se pravidla kategorie Objev roku. Dříve posluchači posílali hlasy interpretovi, který se v minulých ročnících ankety nevyskytoval, a tak byl do finálového hlasování často poslán subjekt, který neměl potřebné kvality.

Letos tři kandidáty na Objev roku nominuje odborná porota složená z hudebních publicistů. Z nich pak posluchači na základě hlasování vyberou konečného vítěze. Další změnou je nová kategorie Hvězda internetu, ve které budou hlasovat čtenáři hudebních portálů a internetových diskusí. O vítězích Českého slavíka se rozhodne už 24. listopadu ve Státní opeře Praha.

Reklama

Další články

Načítám