Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze ožily gladiátorské zápasy! Do klece proti sobě nastoupili borci, kterým se právem přezdívá novodobí gladiátoři. Slavnostní galavečer si nenechali ujít ani Markéta Konvičková (29) a Daniel Mrózek (18).

Markéta měla možnost sledovat i oficiální vážení borců, bez kterého by nemohli v turnaji startovat, a tak nás zajímalo, jestli jí nějaký svalovec padl do oka. „Velmi ráda jsem využila této možnosti, která se mi naskytla. Je to přece jen jiný svět, než ve kterém se běžně pohybuji," říká Markéta a v hodnocení mužů, pro něž je strach neznámým pojmem, pokračuje: „Kluci budí respekt už na první pohled, ale pravda je, že mít někoho takového vedle sebe, tak je asi o mou bezpečnost postaráno." Takže kdo ví, jestli téhle sexy blondýnce některý svalovec nezamotal hlavu.

V bojové kleci se divákům představily i ženy. „Bylo pěkné to vidět a bylo to fakt maso, ale po pravdě, takovouhle ženskou bych doma nechtěl. Asi bych se jí bál a svaly bych s ní raději taky nepoměřoval,“ má jasno Dan. „Ale napadá mě, že by byly super jako bodyguardky. Já je nepotřebuji, fanynky mě neohrožují, ale být těmi gladiátorkami, poptám se teď možná na Hradě,“ radí s potutelným úsměvem zpěvák v narážce na karambol prezidentské ochranky.

Reklama

Další články

Načítám