Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte si ještě na naondulovanou Kelly Bundovou alias Melounka ze seriálu Ženatý se závazky, jejíž vysoká natupírovaná patka, pořádná vrstva make-upu a úsporné modely k tomuto legendárnímu sitcomu neodmyslitelně patřily? Od prvního natáčení sice uplynulo neuvěřitelných pětadvacet let, ale právě tato role vystřelila Christinu Applegate mezi hollywoodské hvězdy. Přestože si herečka i po čtyřicítce může ke svému mladistvému vzhledu gratulovat, občas ani ona nemá svůj den.

Vědoma si toho byla jistě i sama herečka v pátek odpoledne po příletu do Los Angeles, a tak se chtěla před veřejností a fotografy skrýt pod kloboukem. Jenže marně. Jednačtyřicetiletou Christinu načapali na letišti, kam dorazila i s manželem Martynem LeNoble a jejich dvouletou dcerkou Sadie Grace. Dvojice do toho přitom ‚praštila‘ teprve nedávno - koncem února, a to byli zasnoubení už od roku 2010.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám