Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno se moderátorka Jana Adamcová (52) svíjela v bolestech v nemocnici, když kvůli vyhřezlým ploténkám musela na operaci, jen pár týdnů poté ale pěkně zariskovala, když se rozhodla potrápit svá záda na ledě. Jana chtěla syna Daníka, který po ní zdědil půvab, naučit na bruslích a občas stačilo málo, aby nedošlo k nějakému nešťastnému pádu!

Adamcová ví, že na svůj pohyb musí být stále opatrná, přesto pomohla Danielovi (6) s jeho prvními bruslařskými kroky. „Šlo o Daníkovu bruslařskou premiéru. Naše děti jsou spíš vodní živly, ale chci, aby si dosyta užily i zimních sportů, což se letos kvůli mým zdravotním potížím nepovedlo. Chtěly na lyže, tak snad další zimu,“ řekla Super.cz Jana, která Daniela vzala na otevřené kluziště jednoho z pražských obchodních domů.

A i když se na snímcích tváří nešťastně, skoro jakoby utýraně, na to, až poprvé obuje brusle, se neuvěřitelně těšil.

„Naše děti extrémně neumí prohrávat, a proto ráda využiji každé příležitosti, která dětem dává možnost přiučit se férovosti. Sport je v tomto ohledu ideální, a tak jsem ráda spojila příjemné s užitečným a synovo první bruslení propojila s myšlenkou projektu nabádajícího k pravidelnému pohybu,“ okomentovala moderátorka účast na projektu Česko se hýbe.

Ani počáteční pády mladého Adamce, který jinak pravidelně hraje fotbal a tenis, neodradily od dalších pokusů. Nakonec se na ledě cítil jako doma. Jana Adamcová tak byla právem hrdou maminkou!

„Sama jsem si ale brusle radši nevzala, mohlo by to dopadnout špatně. Přeci jen chci být už zdravá,“ dodala štěstím zářící sympatická televizní hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám