Hlavní obsah
Článek

Modelka Romana Pavelková má práci snů. Zatímco v Čechách klesá rtuť teploměru pod nulu, zrzavá silikonová krasavice natáčí pořad o luxusních jachtách ve slunných Spojených arabských emirátech.

Jelikož na Arabském poloostrově vládnou třicetistupňová vedra, tak se Pavelková obléká velmi spoře a na místní poměry odvážně, přestože se to neslučuje s místní kulturou a náboženstvím. Naštěstí je atmosféra v Dubaji a v Abu Dhabi natolik uvolněná, že místní obyvatelé spoře oděné Evropanky tolerují. „V oblékání se vůbec neomezuji, ale je pravda, že tady rozruch dělám," culí se kráska.

Pavelková točí denně, a tak měla za celou dobu jen chvíli na odpočinek na pláži. „Čas na odpočinek byl jen jednou, a to pouze na hodinu. Tak jsem toho využila a vyrazila na pláž. Tolik obdivovatelů jsem neměla už dlouho," chichotá se.

Přestože vnadné zrzce bohatí Arabové nadbíhají, ona zůstává v myšlenkách na svého partnera Milana. „Po příteli se mi stýská moc, ale už jen dva dny a budu u svého miláčka. Snad to už nějak zvládnu," říká.

Reklama

Další články

Načítám