Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) je podle svého asistenta Lukáše Rejmona, mladíka, jenž podle svých slov stál po boku umělkyně celý rok, ve vážném zdravotním stavu. A může za to prý hlavně alkohol. „Vodku z kabelky jsme jí vylévali a nahrazovali vodou,“ svěřil se exkluzivně Super.cz Rejmon.

Tajemník podruhé vytáhl ze své mošny podivných vzpomínek na Ivetu další historku. Pamatujete na slavné vystoupení Bartošové s exmilencem Martuccim na pražském Staroměstském náměstí? Tehdy přišla velmi zmatená v podivném hábitu a novinářům utlumeně tvrdila, že si musela půjčit boty za sedmnáct tisíc korun, protože sama by na ně peníze neměla. Pak s Italem docela nehezky zapěla a z ostudy byl rázem kabát.

„Tehdy byla nejvíc opilá za dobu naší spolupráce. Před vystoupením jsem ji dostal za úkol hlídat, a tak jsem s ní šel na jídlo do restaurace v obchodním centru na náměstí Republiky,“ začíná své vyprávění Rejmon. Bartošová mu ale hned na víc jak hodinu zdrhla s výmluvou na střevní potíže. Později se vymluvila, že marně hledala prázdné WC. Jenže Rejmon později zjistil, že si Bartošová prý stihla koupit vodku do zásoby.

„Když jsem ji v mém bytě oblékal na vystoupení, Martucciho manažerka si všimla, že je Iveta mimo a motá se. Proto jsem jí nenápadně prohledal kabelku. Měla tam v PET lahvi od coly vodku, jak jsem poznal po přičichnutí a ochutnání. Tak jsem ji vylil a vyměnil ji za teplou vodu,“ prozradil Rejmon. Po vystoupení se Bartošová okamžitě vrhla na svou kabelku a chtěla se napít z láhve.

„Dodnes si pamatuju na ten její šok v očích. Asi vteřinu se divila, že pije obyčejnou vodu. Pak naštvaně a protestně každému nabízela, ať se napije,“ tvrdí mladík, který by prý o Ivetiných alkoholických potížích mohl vyprávět hodiny. A nejen o nich, ale i o prášcích.

Ten se s naší redakcí spojil poté, kdy ho Bartošová veřejně obvinila z toho, že parazituje na jejím jméně. Vadilo jí, že na její oficiální stránce na Facebooku, jejímž je Rejmon správcem, uveřejnil oznámení o travesti párty v gay klubu. Pěnice prý dokonce hrozí, že půjde na policii. Rejmon se brání, že od ní sám byl několikrát žádán, aby stránky spravoval.

„Celkem mě mrzí, že se Iveta už poněkolikáté distancuje od spojitosti s gay komunitou i přesto, že její největší fanouškovskou základnu tvoří právě homosexuálové. Šlo o akci, která ji neměla zesměšnit. V rámci té travesti show bylo jen opravdu vymazlené travesti vystoupení Ivety. Nikde v textu nebylo uvedeno, že na to zve fanoušky přímo ona,“ dušuje se rozhlasový moderátor a manažer oblíbeného gay klubu. Ten se o Ivetu prý velmi bojí.

„Každý rok je to jak přes kopírák. V lednu slibuje comeback, v únoru se zavře před světem. V březnu a dubnu začne hubnout a trénovat, o prázdninách slíbí nové věci a cédéčko a k podzimu se vždy zhroutí. Vážně by se měla jít léčit,“ dodal Lukáš Rejmon.

Reklama

Další články

Načítám