Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Leoši Mareši (47), vážně se nedivíme, že sis před lety něco začal se svou manželkou! Monika Marešová (49) má i po dvou dětech neskutečný šmrnc, a zatímco jiné dámy po porodu nabírají někdy i desítky kil, Monice to neskutečně sekne. Super.cz ji následoval do berounského outletu do kabinky na převlékání, kde jsme ji zastihli v opravdu rajcovním negližé! Podívejte se na snímky ve fotogalerii.

Monika si do Berouna, rodného města svého manžela, zajela s kamarádkou a výrazně v něm obměnila šatník. Hlavně zkoušení džínů jí dalo zabrat. Pořád nebyla spokojená s tím, jak v některých vypadá její zadeček. „Mně se nelíbí, mám ho velkej,“ hartusila, pak ale s úsměvem řekla dávnou pravdu.

„Ženy, co se týče jejich vlastního těla, nejsou nikdy spokojené. Vždycky jim něco vadí,“ přiznala Super.cz s úsměvem. Má po operaci kolen, ale jak sama přiznává, cvičení nyní trochu zanedbává. „Mohla bych s tím něco dělat, ale nedělám. Proč? Tomu se říká lenost,“ odzbrojila nás svou otevřeností a veselému pohledu na samu sebe manželka populárního spíkra.

Největší problém Moničině postavě prý dělá večerní mlsání. „Kolem synů se sice přes den hodně naběhám, ale jak přijde večer, sednu si, odpočívám a v devět hodin přijdou chutě. To je to nejhorší,“ dodala v podniku, kam se české celebrity naučily už dávno chodit ve velkém, třeba takový Vašek Noid Bárta.

Jenže Marešové to přes její výhrady vůči ní samé opravdu sekne. Jeden čas, když praskla nevěra Leoše, byla vychrtlá až na kost. To s ní udělaly nervy. Nyní i kvůli novému muži po boku září a je to na ní perfektně vidět!

Reklama

Další články

Načítám