Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herec Leonardo DiCaprio (49) po rozchodu s izraelskou modelkou Bar Rafaeli (25) nezahálí. Byl spatřen v přítomnosti neznámé asijské ženy. Nahradí tato kráska hercovu bývalou přítelkyni?

Leo se definitivně rozešel s Bar Refaeli před několika týdny. Po šesti letech vztahu si prý oba uvědomili, že ani jeden z nich ještě není zralý na to usadit se.

Pár překonal několik rozchodů, ale poslední hřebíček do rakve jejich vztahu zřejmě přišel v momentě, kdy DiCaprio odmítl jít se svou přítelkyní na významnou společenskou událost Met Gala v New Yorku. Místo toho s kamarády obrážel bary ve městě.

Herec se z rozchodu ale zřejmě rychle oklepal. Proto k sobě na jachtu neváhal pozvat exotickou krásku, se kterou má očividně velmi vřelý vztah. Leonardo si jachtu pronajal za neskutečnou sumu 840 000 eur. Tato impozantní loď má neuvěřitelné konstrukční prvky. Nechybí zde obrovský bazén, přistávací plocha pro vrtulník nebo taneční parket. Samozřejmostí je skleněný výtah, tělocvična, divadlo a společenská místnost. Která dáma by tomuto luxusu odolala?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám