Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) je sice maminkou na plný úvazek, ale nabídku zazpívat si společně se svou kamarádkou Monikou Absolonovou (47) nemohla odmítnout.

V závěru zábavného pořadu České televize Nejlepší scénka dámy společně zapěly notoricky otřepanou píseň z pořadu Možná přijde i kouzelník Tak už jdeme do finále.

A Ilona Csáková všechny překvapila odvážným výběrem svého outfitu. Ač má po porodu syna Dominika pár kilo navíc, oblékla si odvážné šatičky s délkou nad kolena, což neopomněli okomentovat někteří urýpaní diváci, které zarazilo, že zpěvačka zbytečně zdůrazňovala své zakulacené křivky.

„Při závěrečné písni jsem si v prvním momentě myslela, že s Monikou Absolonovou zpívá Halina Pawlowská (69), no a ona to je Ilona Csáková,“ divila se jedna divačka na webu České televize.

Přirovnání k Halině Pawlowské však zpěvačka nemusí brát jako křivdu. Někteří diváci z ní naopak byli nadšeni. „Hurá nová Halina Pawlowská, sluší jí to,“ vysekl zpěvačce poklonu další diskutér.

Csáková, která nedávno poprvé ukázala pětiměsíčního syna Dominika, vypadá velmi spokojeně a přebytečná kila vůbec neřeší. Dokud z ní bude vyzařovat rodinné štěstí, bude i jako boubelka v mini neuvěřitelně sexy.

Reklama

Další články

Načítám