Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) předvedla v plavkách své dokonalé tělíčko, na kterém poslední měsíce pořádně maká. Na letní sezónu chce být dokonale připravena. A možná také na nového muže.

"Cvičím teď hodně, mám kousek od svého nového domu v Průhonicích fitko, kde jsem si našla i skvělého trenéra. Mám teď období, kdy chodím pětkrát až šestkrát týdně. Už i trenér mě začíná brzdit, abych neměla svalovou horečku," řekla Super.cz Dominika.

V jídle se ale extra neomezuje. "Nepřejídám se, jím menší porce, ale dám si, co chci. Klidně i svíčkovou," vysvětluje modelka.

Je důvodem nový muž? "Přítele nemám od listopadu, jsem single a spokojená. Ale samozřejmě se chci mužům líbit. Taky se těším v létě do plavek a navíc musím mít vymakané tělo i kvůli svému projektu Poleť s Dominikou k moři," vysvětluje.

"Učím dívky chodit, jak se o sebe dobře starat a jak vypadat co nejlépe. Dřu, abych šla holkám příkladem. Do června, kdy jedu se sedmnácti dívkami do Tunisu, se chci pořádně dát do kupy a být totálně zpevněná," dodala Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám