Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Vitázková (32) po dvou sériích končí v seriálu Cesty domů. "Na její postavě bylo zajímavé, že se pohybovala mezi dvěma muži. Kdyby se přiklonila k jednomu z nich, přestalo by to být divácky zajímavé," vysvětlují na TV Prima konec její postavy. Smrt bude podle informací Super.cz opravdu výživná a plná krve. Točit se bude již za pár dní v pražské Šárce.

Vitázková se už mihla v seriálech Redakce a v první sérii Ordinace v růžové zahradě. Cesty domů ale byly její zatím největším televizním kšeftem. Tím značně přispěla do rodinného rozpočtu, neboť její manžel Dušan jako divadelní herec horentní sumy nevydělává. Teď se budou muset uskromnit. "Takový je herecký osud," krčí rameny Vitázková.

Podle informací Super.cz postava Soni skoná při autonehodě. Vitázková měla od televize přísně zakázáno mluvit o tom, že její postava v seriálu končí. Přesto to ale prozradila v jednom časopisovém rozhovoru. Nabízí se tedy otázka, zda si svojí prostořekostí nezavřela na TV Prima cestu k dalším projektům.

"Každý televizní seriál je složený z vícero dějových linek, z nichž se některé přirozeně uzavírají. To je běžné u každého seriálu, který chce divákům stále přinášet dynamické a poutavé příběhy. Více nyní komunikovat nebudeme," uvedla v oficiálním vyjádření tisková mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.

Reklama

Další články

Načítám