Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gábina Dvořáková kdysi chodila s Leošem Marešem a ona byla důvodem jeho krachu manželství. Poté si našla miliardářského synka Jakuba Malinu, se kterým chodila dva a půl roku. Nyní je poprvé v životě sama. Jakub randí s Eliškou Bučkovou.

"Je to čerstvé a pro mě nezvyklé. Nikdo nový za rozchodem nestál. Já jsem nikdy nebyla sama, tak si to teď docela užívám. A prý teď víc zářím," řekla Super.cz Gábina. "Rozchod byl z mé strany. Měli jsme v životě rozdílné hodnoty," upřesnila Gábina, která si užívá ve Špindlerově Mlýně posledního letošního sněhu.

Po lyžování pak odpočívá v hotelové sauně a bazénu, kde nám předvedla své dokonalé tělo. "Měla jsem tu práci pro jednu firmu, pomalu se vracím k modelingu, který jsem poslední rok zanedbávala, dodělávala jsem školu a připravovala jsem se na státnice," prozrazuje.

Jak se stará o svůj exteriér? "Cvičím, odjakživa mě sport baví. Udržovat se je nutné," říká Gábina, která se z Českých Budějovic odstěhovala do Prahy a pronajala si nový byt. "Pracuji pro novou televizi, která vysílá od prosince. Sháním klienty, aby inzerovali," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám