Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bolek Polívka (74) od loňského listopadu nesmí používat ochrannou značku Valašské království. Ani to ale pro něj zřejmě nebyl zdvižený prst a nyní to vypadá, že nadobro přijde i o svoji milovanou farmu v Olšanech. Soudce Martin Hejda z Krajského soudu v Brně poslal ve čtvrtek společnost Farma Bolka Polívky do úpadku.

Důvodem je nesplácení dluhů. Polívka stále dluží osm miliónů stavební firmě, která na jeho farmě dělala rekonstrukce. V tuto chvíli už s farmou nesmí herec manipulovat. Na starosti ji má insolvenční správce z Hradce Králové.

Již 14. května se sejde soud, který svolal soudce Hejda. Jde o setkání všech, kterým Farma dluží peníze. Předloženy budou všechny pohledávky a věřitelé budou hlasovat o tom, jak úpadek Farmy Bolka Polívky vyřeší.

Hrozí snad Bolkovi, že přijde i o své honoráře? Zatím to naštěstí vypadá, že se úpadek Farmy Bolkových honorářů týkat nebude a přijít by o ně neměl.

„Nijak nezasahuje do právních vztahů divadel v Brně a v Praze–Uhříněvsi, která nesou jméno pana Boleslava Polívky a jejichž provozovatelem je společnost Divadlo Bolka Polívky, spol. s r. o.,“ řekl Blesku manažer Bolka Polívky Ladislav Krapek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám