Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá americká herečka Jessica Alba si v těchto dnech užívá dovolené v Mexiku. Jako nastávající maminka předvedla, jak jí krásně roste těhotenské bříško. Alba se oddávala slunečním paprskům v luxusním resortu mexického Cabo San Lucas spolu s dvouletou dcerou Honor, s jejímž tatínkem Cashem Warrenem (32) čeká druhého potomka.

Herečka přiznala americkému magazínu US Weekly, že její druhé těhotenství je mnohem jednodušší, než to první. Tehdy se neustále obávala, jestli vše probíhá tak, jak by mělo. Nyní je již prý mnohem klidnější.

„Není to už tak skličující proces, než když je všechno poprvé a pořád se ptáte: ‚Co se děje? Co to znamená?'. Všechno jsem hledala na internetu, četla veškeré knihy pro těhotné, sama jsem si určovala diagnózy a samozřejmě vždy ty nejhorší. Jistě, že se nic nestalo. Díky Bohu! Myslím, že teď jsem mnohem víc v pohodě,“ přiznala Alba.

Americká kráska se snaží i v těhotenství pokračovat ve svém zdravém životním stylu a stravování, které je spíš dietou. „Obvykle nejím již zpracované jídlo. Snažím se jíst organické a čerstvé potraviny, pokud je to možné. Myslím, že teď zvlášť, když jsem těhotná, je o to těžší se motivovat k nějaké venkovní činnosti, ale snažím se dodržovat aspoň půl hodiny denně nějaké aktivity. Lepší něco, než nic,“ dodala herečka, která se v minulých letech pravidelně objevovala v žebříčcích nejkrásnějších žen světa.

Reklama

Další články

Načítám