Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michal Suchánek (58) po dlouhé době vyvedl do společnosti svoji manželku Renátu. Vyrazila podpořit Michala na premiéru divadelní hry Večírek, ke které napsal scénář. Paní Renátě dělala společnost jejich patnáctiletá dcera Berenika. Syn Jáchym tentokrát chyběl. Berenika i Renáta Suchánková byly ze hry nadšené. Během představení doslova brečely smíchy.

Z Bereniky roste krásná dáma. A jde ve stopách svého otce. Momentálně hraje v Divadle Broadway v muzikálu Daniela Landy (55) Klíč králů. Za sebou má role ve Vánoční koledě, Bílém dalmatinovi nebo Třech mušketýrech.

"Odmala jsem toužila být zpěvačkou či herečkou. Od čtyř let jsem začala chodit na step, od šesti hrát na piano a chodila jsem do hereckých kroužků. I když mě to více táhlo spíše k tomu herectví, postupem času jsem si zamilovala muzikály. Dostala jsem se na konzervatoř Jaroslava Ježka, takže od září budu studovat obor muzikálové herectví. Muzikálový život mi prostě přirostl k srdci," říká půvabná Berenika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám