Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá zpěvačka a kritička oblékání slavných Kelly Osbourne ve čtvrtek zkolabovala. Stalo se tak údajně přímo při natáčení pořadu Módní policie vysílaného na stanici E!. Dcera zpěváka Ozzyho Osbourna a jeho ženy Sharon byla převezena sanitkou do nemocnice nedaleko televizního studia v Los Angeles.

Kelly utrpěla dosud blíže nespecifikovaný záchvat, hovoří se ale o mrtvici. Natáčela zrovna díl s Joan a Mellisou Rivers a obvyklou účastnicí diskuze Giulianou Rancic. Když se k ní v jednu chvíli otočila a sdělila jí, že se necítí dobře. Krátce na to upadla ze židle a třásla se. Okamžitě se na řadu dostal přítomný lékař, který jí v zákulisí pomohl. Osbourne se po několika minutách chtěla vrátit a dotočit díl, ale to jí lékař zakázal a raději ji nechal převézt do nemocnice na důkladnější vyšetření.

Když se o incidentu dozvěděli její fanoušci, ihned Kelly začali psát na sociální sítě spousty přání k brzkému uzdravení, na něž Osbourne na Twitteru už všem poděkovala. Zpěvačka ale podle dostupných informací zůstala v nemocnici raději i přes noc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám