Hlavní obsah
Článek

Bývalá členka dívčího pěveckého seskupení Holki Klára Kolomazníková, která po problémech s bývalým přítelem přibrala dvacet kilogramů, to s hubnutím myslí opravdu vážně. Chystá se na liposukci, už před ní ale stihla shodit nějaké ty kilogramy, které z ní dělaly kuličku. „Už si můžu vzít i sukni, do které jsem se neměla šanci vejít,“ pochlubila se nám Klára.

Ta se zjevila na tiskovce nového ročníku o nejlepší zdravotní sestru Batist Nej Sestřička 2013 i s dcerou. A právě ta má být s přípravkem na hubnutí hlavní příčinou toho, že Kláře zmizely už tři kilogramy tuku.

„Jde to sice pomalu, ale asi je to lepší, než za týden shodit osm kilo a dočkat se jo-jo efektu,“ myslí si Klára. Ta v dubnu letí pracovat do Ruska na mezinárodní festival a hned po návratu si nechá odsát tuk. „Nejdřív půjdu na bříško a v červnu i na zadeček. Uvidím, co dál, ale na své postavě chci letos pořádně máknout,“ plánuje si zpěvačka, jež ale nenávidí posilovnu, a tak přemýšlí, jak hubnutí urychlit jiným způsobem.

„Dokážu si představit nějaké vibrační přístroje, ale činky rozhodně ne,“ směje se zpěvačka, která bude jednou z účinkujících letošního podzimního finále sestřičky roku, jež organizuje David Novotný.

Té se po našem článku ozvalo několik lidí s nabídkou na práci. „Jsem moc ráda. Kontaktovali mě i nutriční poradci nebo lidé z fitness center. Ten zájem mě těší,“ dodala Klára Kolomazníková, jež se těší, až naváže nový partnerský vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám