Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista reality show Big Brother "plyšák" Karel Frýd se bude ženit. Ještě letos pojme za manželku svoji krásnou přítelkyni Alenu, která se živí jako policistka. Svatba se bude konat letos v září.

„Alenka je žena mého srdce. Říká se do roka a do dne. Zásnuby již máme za sebou a po prázdninách bychom chtěli uspořádat svatbu. Nebude to nic okázalého, ale klasickou svatbu také nečekejte. Někdy máme s Alenkou docela potrhlé nápady a na naší svatbě je rozhodně hodláme realizovat,“ prozradil Karel Frýd.

Před svatbou čeká zamilovaný pár vytoužená cesta do Ameriky. „Už mě pomalu přepadává cestovní horečka. Letenky máme zamluvené a já každý den studuju mapu, kam všude se ještě musíme podívat. Už s tím začínám být pomalu otravný,“ popisuje bývalý finalista reality show Big Brother, který se v současné době živí jako fitness trenér. A jak sám říká, je rád, že má pravidelný pohyb. Jeho přítelkyně je totiž výborná kuchařka a každý den mu připraví nějakou specialitu. „Vždycky se hrozně těším, jaké jídlo na mě doma čeká. Například filety vánočního smaženého kapra byly vykrojené do tvaru zvířátek," upřesňuje.

Kromě dovolené v Americe a svatby má Karel Frýd do budoucna také další plány. Chtěl by si splnit velký sen a otevřít vlastní fitness centrum. Nebrání se ani úplně nové životní roli, a tou je role otce. „O dětech jsme se s Alenkou už několikrát bavili. Někdo si možná myslí, že je na to brzy, když to ale přijde, my rozhodně proti nebudeme,“ uzavřel Frýd.

Reklama

Další články

Načítám