Hlavní obsah
Článek

Herec Taylor Lautner (21) nevěří na lásku na první pohled. V interview pro magazín OK! také tvrdil, že se rád potkává s novými lidmi a hodlá se přátelit s dívkami. Herec z Twilight ságy - jejíž poslední díl letos sklidil několik anticen Zlatá malina - přiznává, že se při seznamování dost hlídá a není tolik otevřený.

Na otázku magazínu OK!, zda věří na lásku na první pohled, Taylor uvedl: „Pořád se to snažím zjistit. V tomhle se občas posunu kupředu a pak se zase vrátím k původnímu. Někdy říkám, že se dokážu zamilovat na první pohled a někdy si tím nejsem jistý. Potřebuju si na opasku udělat ještě několik zářezů věku, abych zjistil, jestli na to věřím, nebo nevěřím.“

Už loni v září si Taylor postěžoval, že nevěří dívkám, protože se domnívá, že ho balí jen kvůli slávě. Teď to vidí trochu jinak.

„Já mám velmi rád lidi. Moc rád poznávám nové lidi a vytvářím si nové vztahy, takže jsem otevřený novým přátelstvím s dívkami. Ale asi bych lhal, kdybych řekl, že se nehlídám víc, než jsem se hlídal, ale člověk se nechce moc hlídat a vytvářet si zdi, pak si nemůže tvořit přátelství nebo nové vztahy, to by byla otrava,“ dodal Lautner.

Reklama

Další články

Načítám