Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Dcera zesnulého krále popu Michaela Jacksona (†50) Paris je činorodou slečnou. Jeden den je členkou fotbalového týmu, druhý roztomilou roztleskávačkou. Půvabná tmavovláska svou tvořivostí a tvůrčím duchem dokazuje, že je dcerou svého kdysi stejně agilního otce.

Čtrnáctiletá modrooká studentka byla v úterý spatřena, jak společně s ostatními spolužačkami podporovala chlapecký basketbalový tým na školním zápase.

Oblečena do černo-červeno-bílého dresu, tenisek a se střapatými pompóny v rukou, Paris horlivě fandila a v rytmech hudby dokazovala, že po svém otci, jenž byl vynikajícím tanečníkem, zdědila pohybové nadání.

Paris, která momentálně navštěvuje sedmou třídu, neustále mění své koníčky. Mezi ty už patřil fotbal, poté také softbal, volejbal a nyní se našla v roli roztleskávačky. A nejsou to jen záliby, které mladá dáma mění.

Kromě sportu je Paris rovněž ctižádostivou herečkou, politickou aktivistkou, modelkou a v neposlední řadě i velkou fanynkou kanadské popové hvězdy Justina Biebera (30). Nechme se překvapit, u čeho jednou zakotví.

Reklama

Další články

Načítám