Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že má korpulentní, ale obrovsky talentovaná zpěvačka jednoho z ročníků SuperStar Leona Šenková (19) velké problémy s otcem, který neplatí alimenty, jsme na Super.cz jako první psali již před časem. Výrazná tvář hudební reality show už dávno uvažovala nad tím, že tátu požene k soudu, až teď udělala rázný krok, když na něj podala trestní oznámení. Muži teď hrozí velké oplétačky se zákonem a až pět let vězení, navíc také návštěva exekutora!

Šenková by asi raději pomohla neznámému bezdomovci, než aby se kdy v životě usmířila se svým tátou. Jsou totiž věci, které mu nikdy neodpustí.

„Navštívila jsem Policii ČR s tím, že jsem podala trestní oznámení na svého, bohužel vlastního, otce. Ten od nás odešel už před deseti lety a mou mámu nechal se dvěma malými dětmi, v dluzích a s exekucí na krku samotnou,“ vysvětluje zasnoubená zpěvačka, která si dokonce poslední měsíce dopisovala s družkou otce, aby věděla, jak je na tom s dluhy a co mu hrozí.

„Soud mu stanovil jasná pravidla splácení, přesto mi za uplynulé dva roky dluží dalších třicet tisíc korun. Otec mi po družce vzkázal, že nic platit nebude a že ho my, jeho děti, nezajímáme,“ prozradila Super.cz Šenková.

„Darebáci se vysmívají státu. Nadělají si děti, utečou a neplatí. A nebojí se spravedlnosti, protože žádná spravedlnost tady už není,“ zlobí se majitelka silného hlasu, z níž je cítit velká bezmoc.

„Jasně jsem mu řekla, ať mi hradí každý měsíc dluh a alimenty a bude vše v pořádku. Ať mi dovolí dostudovat a jednou, až budu chodit do práce a budu výdělečně činná, nebudu ho v životě už nikdy chtít vidět, natož potřebovat,“ vysvětluje postoj dívka, která v dubnu plánuje velkou narozeninovou párty a také nový singl. Na oslavu ani na křest písničky ale svého prý nehodného otce patrně nepozve.

Související témata:
Policie České republiky

Reklama

Další články

Načítám