Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) zanedlouho, konkrétně 8. března, oslaví 33. narozeniny, ke kterým si nadělí velmi stylový dáreček - nové CDčko. Bude se jmenovat Oheň a ten v sobě nechala probudit i Lucka, například při natáčení klipu k písničce Zombie, kvůli němuž si jindy střídmě nalíčená Lucie dokonce nalepila velké umělé řasy. Uvidíme, čím vším nás ještě překvapí.

Za těch třiatřicet let stihla Lucie vydat deset alb a natočit téměř padesát videoklipů. „Desku jsem pojmenovala Oheň. Mám ji popsat třemi slovy? Tanečně – popfolková smršť!“ směje se šestinásobná stříbrná Slavice. „Nové album se jmenuje Oheň, protože oheň dává energii, nutí nás tancovat, dává očím jiskru a probouzí naše srdce. Oheň je láska,“ vysvětlila Lucka důvod názvu své nejnovější desky.

Kromě pocitů z desky se nám Lucie svěřila také s tím, co pro ni znamenají blížící se narozeniny. “Co pro mě znamená 33? Víc vrásek od smíchu, víc přečtených knih, novou ohnivou desku, víc dřiny na běžícím pásu, víc přátel i nepřátel a víc splněných snů, jestli to vůbec ještě jde,” řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám