Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý lanškrounský farář Zbigniew Czendlik je schopný pro charitu udělat hodně. Aby se duchovní přiblížil sponzorům, kteří podporují jeho projekty, tak se hojně účastní společenských akcí, vystupuje v televizi a dokonce začal hrát golf.

Nedávno farář dokonce moderoval večírek hotelového řetězce, kde zároveň převzal výtěžek z dražby určený pro své potřebné ovečky. Svízel byla v tom, že na party v luxusních prostorách Buddha-Bar Hotelu pro pobavení hostů vystoupily se svým uměním spoře oděné pole dance tanečnice u tyče.

„Tak tohle doma raději nezkoušejte," pronesl Zibi s humorem sobě vlastním.

Zibi nakonec košilaté vystoupení přečkal ve zdraví. Kdyby ale farář přece jen přišel k morální újmě, byla mu naštěstí nablízku jeho věrná přítelkyně Lucie Bílá (58), která si pro pozvané připravila malý koncert, během kterého zazpívala řadu známých písní ze svého repertoáru.

Příjemným zpestřením večera byla krásná Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34), která rozdávala úsměvy na všechny strany. „Vyrazila jsem s kamarádkami a skvěle jsem se bavila," nechala se slyšet Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám