Hlavní obsah
Článek

Akčního hrdinu a velkého drsňáka Vina Diesela (43) každý zná jako herce s vyholenou hlavou a pořádně „nabušenými“ svaly. Jenže takhle Vin v mládí rozhodně nevypadal. Jako správný teenager 80. let měl na sobě teplákovou soupravu a modrou čelenku na hlavě. Byl hubený jako lunt a na jeho kštici rostly černé vlnité vlasy. Ale co je největším překvapením? Jako tanečník to uměl pořádně rozjet, dělal dokonce náročný break dance!

Dnes sice vypadají jeho taneční kroky poněkud legračně a nejspíš i sám herec by se k videozáznamu z mládí nejradši nehlásil, fanoušci neohroženého Diesela z filmu Rychle a zběsile o pouličním tuningu aut však jistě svého hrdinu rádi uvidí jednou v úplně jiném světle.

Jak sám však herec přiznal, ačkoli na to nevypadá, s přibývajícími léty má stále jemnější duši. „S věkem se dostanete do fáze, kdy už nechcete člověka skosit, ale raději ho obejmout,“ přiznal překvapivě sám Diesel, kterého prý nejvíce změnilo otcovství.

Hollywoodský herec se narodil v samotném srdci USA New Yorku, kde již od sedmi let účinkoval v místním divadle. Jeho nejznámější filmová role byla ve snímku xXx z roku 2002, jehož natáčení probíhalo z většiny v České republice. Zde se také seznámil s modelkou Pavlou Hrbkovou, s níž si prožil krátký románek. Jeho životem od té doby prošlo několik žen. V roce 2008 se mu narodila dcera Hania Riley, kterou má s modelkou Palomou Jimenez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám