Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Táňa Kuchařová (36) trpěla v dětství stejným problémem jako obrovská spousta dalších dětí, které neměly staršího sourozence stejného pohlaví. Táňa totiž jako malá dostávala oblečení po svém bratranci.

„Jsem nejstarší ze tří sester, a tak jsem dědila po mém bratránkovi," ušklíbla se modelka. Je asi zbytečné dodávat, že léta strávená v klučičím oblečení si bývalá nejkrásnější žena světa jaksepatří vynahradila a o jejích ženských půvabech nemůže být pochyb.

Tániny mladší sestry Livie (31) a Kristýna mají tedy mnohem příjemnější pozici. Jejich velká sestra jim ze svého druhého domova v New Yorku vozí kufry plné oblečení.

„New York je skvělý v tom, že se tam najdou unikátní, trendy a nadčasové věci, které jsou tady až se zpožděním. Ségry jsou vděčný, když jim dovezu třeba i spodní prádlo a podobně," prozradila nám Táňa na prezentaci nové kolekce bot, které se stala opět tváří. Přítomná byla i její sestra Livie, která všemu přitakávala.

Reklama

Další články

Načítám