Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Prvotní zprávy o tom, že Josef Rychtář (65) měl prý napadnout svou přítelkyni Ivetu Bartošovou (†48) v neděli v říčanské nemocnici, se ukázaly jako nepřesné. I tak není z obvinění o napadení slavné přítelkyně říčanský podnikatel venku. Sama Bartošová totiž přišla na policii a chtěla jej za napadení udat!

I když Josef Rychtář možnost, že by na přítelkyni vztáhl ruku, striktně odmítl, policie dnes upřesnila včerejší exkluzivní vyjádření pro Super.cz. „Mohu potvrdit pouze to, že šestačtyřicetiletá žena učinila v Říčanech na policejní služebně oznámení o údajném napadení svým čtyřiapadesátiletým přítelem, ke kterému mělo dojít v Uhříněvsi již 28. února,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. Jenže Iveta si to nakonec rozmyslela.

„Poté co byla informována, že s ní bude celá věc sepsána a postoupena místně příslušnému oddělení policie, odmítla to s tím, že oznámení učiní sama na Praze 10 v Uhříněvsi,“ sdělil Chalupa, který měl v pondělí od kolegů trochu zkreslené informace. A jak v napadení vůbec figuruje původní místo údajného útoku?

„Svoje napadení dokladovala zprávou z lékařského ošetření v říčanské nemocnici,“ dodal mluvčí, který ze zákona nemohl potvrdit, že se skutečně jedná o Bartošovou a Rychtáře, naše místní zdroje u policie nám však pod příslibem anonymity potvrdily, že skutečně jde o tuto dvojici.

Podle všeho Iveta, která nedokáže žít sama, vzápětí svému příteli odpustila a poprosila ho, aby se vrátil zpátky. Proto včera mohl Rychtář rozdávat sebejistá vyjádření a tvrdit, že k ničemu nedošlo. Ve VIP zprávách působil podle mnohých značně nepřesvědčivě, navíc ani Bartošová se neukázala na kameru.

Nemohla snad předstoupit před veřejnost kvůli nějakým svým viditelným zraněním? Nebo mají pravdu jiní, že Rychtář skutečně Ivetě nic neudělal a ta jej šla udat jen pod vlivem nějakých povzbuzovatel, jelikož má mít zase jeden ze svých horších stavů? Případ budeme dále sledovat.

Reklama

Další články

Načítám