Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) to se svým návratem zpátky na vrchol myslí vážně a rozhodla se konečně ukázat svou lepší tvář.

Věří si dokonce natolik, že začala spolupracovat s novou televizní stanicí Pětka, kterou vlastní majitel regionální stanice Metropol, miliardář Luboš Měkota. Ten se rozhodl vsadit trumfy právě na zpěvačku, která se v poslední době potýkala s různými životními lapáliemi. Nová celoplošná televize odstartuje své vysílání v pondělí 15. října hned dvěma pořady s Ivetou Bartošovou v hlavní roli.

První z nich je půlhodinový pořad o Ivetě Bartošové s výstižným názvem Iveta, který má být jakousi reality show ze života zpěvačky. Podle PR manažerky Pětky Kateřiny Kotalové se diváci mohou těšit na jedinou skutečnou sondu do duše hvězdy českého šoubyznysu, která plánuje velký návrat do vyprodané Lucerny.

A to už je hodně velké sousto, ale jak se zdá, Iveta si neklade žádné malé cíle. Hned poté totiž na Pětce následuje pořad Iveta - živě, ve kterém bude zpěvačka odpovídat přímo ve studiu na všetečné otázky diváků. Přejeme Ivetě, aby tentokrát všechny mile překvapila a její už několikátý návrat skončil tentokrát úspěšně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám