Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá zpěvačka skupiny Holki Klára Kolomazníková přibrala neskutečných 20 kilogramů. Po porodu dcery Valerie nedokázala s kily navíc zatočit a ručička na váze stále stoupala. "Říká se, že holky po porodu hodně hubnou kojením, já kojila jen týden. A přestože kolem Valinky pořád běhám, váha dolů nešla," řekla Super.cz Klára.

Až letos si dala předsevzetí, že shodí 25 kilogramů. "Začala jsem brát přípravek, po kterém nemám hlad, i když jím jak vrabec miniporcičky. Dole mám už tři kila za necelé tři týdny. Největší mindrák mám asi z břicha, takže jsem se objednala na liposukci, která mě čeká za šest týdnů. A pak půjdou na řadu stehna," prozradila Klára.

"Nechci být hubená, stačí mi ty správné ženské tvary. Prsa a zadek jsou fajn, to k ženě patří. Plastický chirurg Tomáš Paduch, který je specialistou na liposukce, mě ujistil, že budu naprosto spokojená," vysvětluje zpěvačka.

Letos má Klára velké plány. "Za měsíc letím do Ruska zpívat na mezinárodní televizní festival, plánuji konečně dokončit desku a v létě natočit videoklip. V plánech je dětská deska. Je toho hodně, hrozně se těším," dodala Kolomazníková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám