Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) má sice s jihlavským podnikatelem Lukášem Novákem vážný vztah už skoro dva roky, ve společnosti se s ním ale neobjevuje. Výjimku udělá jen málokdy a vlastně poprvé s ním jako s oficiálním partnerem zapózovala na módní párty, kterou spolupořádal magazín, který vede.

Bára sice o Lukášovi mluví, dokonce i ve VIP Prostřeno sdělila národu, že ona s dcerou sice nejedí maso, ale pro maminku a přítele ho vaří, mnoho lidí jej ale na vlastní oči nevidělo. Párkrát se s ním sice někde mihla, ale její přítel nemá pochopení pro cvakající fotoaparáty, a tak se jim spíš vyhýbal.

Moc se mu nedivíme. Jeho osoba se totiž občas zjeví v Bářiných sloupcích a fejetonech, kde mj. řešila, jak se ženě žije s o pár let mladším mužem. Lukáš ovšem zase o tolik mladší než Bára není, už oslavil třicítku, takže se spisovatelka rozhodně neřadí k ženám z českého šoubyznysu, které mají partnery s opravdu velkým věkovým rozdílem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám