Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že spisovatelka Halina Pawlowská (69) nosí neskutečné výstřihy a vystavuje svá obří ňadra, i se svojí korpulentní postavou si obléká konfekci velikosti 38, už jsme zvyklí. Nyní ale překvapila folklórním outfitem doplněným typickou ukrajinskou čelenkou z lučního kvítí.

"Pojala jsem to v duchu Díky za každé nové ráno. Tam měla Ivana Chýlková čelenku na večírku a já jsem dnes taky na večírku, tak jsem si ji vzala. Je autentická, dovezla jsem si ji přímo z Ukrajiny. Nic tak veselého se tady nesežene," prozradila Super.cz Halina, která na Ukrajině byla nedávno a šla po stopách svých předků. Dobrala se prý neskutečných zajímavostí.

"Je to jemnej věneček. Jsem zvyklá už tím, jak vypadám, nosit extravagantní věci. Věneček už je jen taková třešnička. Nedávno jsem na sobě měla čelenku ve tvaru dortu. Fotila a natáčela jsem něco ve smyslu, že jíst dorty je zdravé," dodala Halina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám