Hlavní obsah
Článek

Finalista Hlasu ČeskoSlovenska David Bisek (24) se dočkal svého debutového videoklipu. Zpěvák, který na sebe v pěvecké show upozornil díky své oholené hlavě, dodal obrazovou podobu svému singlu s názvem Chtěl bych.

Bisek se v klipu zhostil úlohy nájemného vraha, který sekne se svým kontroverzním zaměstnáním kvůli lásce. Videoklip se natáčel po dobu dvou dní na několika lokacích. Hned první scéna se začala točit již v šest hodin ráno a dalo by se říct, že šlo o nejvyhrocenější moment celého natáčení.

„Prožil jsem si svůj Faktor strachu, protože se točilo osm metrů nad hladinou řeky," svěřil se nám Bisek, který trpí obrovským strachem z výšek.

Přestože začátek byl pro zpěváka a potažmo všechny zúčastněné tvrdým oříškem, vše nakonec fungovalo jako na drátkách. Zásluhu na hladkém průběhu nesl Ben Cristovao (36), který se ujal režie klipu. „Natáčení probíhalo bez komplikací a já jsem si to všechno moc užil, až na zmíněnou Vltavu,“ říká zpěvák. „Jsem rád, že se mě Ben ujal a stará se o mou kariéru,“ dodal Bisek závěrem.

Reklama

Další články

Načítám