Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Informace, že se z písní kapely Lucie stane muzikál, se stávají skutečností. Minulou neděli se konal první konkurz v Hudebním divadle v Karlíně a pánové ze skupiny byli téměř kompletně na místě. Jen Robert Kodym (57) se kvůli nemoci omluvil.

Chvíli jsme také pátrali, kde se skrývá Petr Břetislav Chovanec, řečený P.B.Ch. Až po chvíli jsme jej poznali v muži, jenž usedl za porotcovský stůl vedle Michala Dvořáka (58) a čerstvě rozvedeného Davida Kollera. Muzikant si totiž oholil charakteristické strniště, které nosil po celou dobu své kariéry. A při pohledu na něj jsme si říkali, zda neudělal chybu a neměl by zase holicí strojek odložit do útrob kosmetického kufříku.

O role v muzikálu přišli bojovat nejen neznámí zájemci, ale konkurz museli podstoupit i ostřílení borci jako Václav Noid Bárta, Ondřej Ruml, Tomáš Trapl anebo Kamila Nývltová. A kdo nás na místě překvapil nejvíc? Herec Pavel Nový se také na konkurz přihlásil a jeho zpěv zarazil i muzikanty z Lucie.

Reklama

Další články

Načítám