Hlavní obsah
Článek

"Blbá blondýna" Iva Pazderková (32) to umí pořádně roztočit. Na afterpárty po udílení cen Český lev s kolegyněmi Aničkou Stropnickou a Simonou Babčákovou najely na panákovou smršť a začaly pořádné taneční kreace.

Iva se krátce po skončení přímého přenosu převlékla z nádherných dlouhých červánkových večerních šatů. Zřejmě dobře věděla, jak by šaty dopadly. Oblékla si sexy černobílý outfit s průhlednou halenkou. "Vždycky se oblékám sama, nemám stylistu. To se týká i líčení. Všechno jsou to mé nápady. Na sobě mám outfit z nové kolekce H&M," prozradila Super.cz Iva krátce před půlnocí. To ještě korzovala palácem Lucerna a zdravila se s přáteli.

Kolem jedné hodiny ranní ale už bylo všechno jinak. Přemístila se na pódium Lucerna Music baru a pořádně to rozjela. Neuvěřitelné taneční kreace chvílemi vypadaly, že dopadnou tragédií. Iva se nahýbala přes pódium tak nebezpečně, že ji jeden z přátel musel držet, aby neměla zlámané po možném pádu všechny kosti. Pazderková si s přáteli nakonec mejdan pořádně užila a končila až v ranních hodinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám