Hlavní obsah
Článek

Moderátorce Lucii Borhyové (45) musel spadnout velký kámen ze srdce, když se konečně provalilo, že ukončila vztah s otcem svého syna Lucase a začala si s o jedenáct let mladším kolegou, sporťákem Michalem Hrdličkou.

Konečně může i na veřejnosti hrdličkovat ostošest. Fotoreportéři je nachytali v jednom obchodním centru, kde trávili sobotní odpoledne i s Lucčiným synkem. A milenci se nemohli nabažit jeden druhého.

I když Lucka držela syna za ruku, dokázala si s novou láskou vyměňovat něžné dotyky a polibky. Tak zamilovanou jsme ji nikdy vedle jejího expartnera Nika neviděli.

Podle informací Super.cz měla na své domovské televizi Nova pěknou polízanici z toho, že svůj vztah neoznámila a musela ji u rande s kolegou nachytat konkurence. Ale už je vše v pořádku a Lucie si může nový vztah užívat.

Jen by nás zajímalo, proč pár tráví svůj volný čas právě po obchodních centrech, kde byli i poprvé v intimní situaci, která není zrovna kolegiálním klábosením, spatřeni. Lucie, Michale, co takhle vzít kluka třeba do ZOO?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám