Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Lady Gaga (38) je pověstná extravagantním a provokativním oblečením včetně šílených doplňků a různých pokrývek hlavy i obličeje. Již mnohokrát fascinovala veřejnost svými odhalenými partiemi. Tentokrát se fotografům podařilo hvězdu zachytit ve velmi odvážném modelu.

Zpěvačka, která má mnoho odpůrců a ještě více příznivců, se zřejmě inspirovala od princezny Koloběžky. Ze svého hotelu se totiž vydala oblečená-neoblečená, učesaná-neučesaná. Horní díl průhledného overalu odkrýval zpěvaččino poprsí a spodní díl upozornil na kalhotky. Ale fanouškům se to očividně líbilo, neboť ji zahrnuli dárky a květinami.

Tato kontroverzní umělkyně svým zjevem šokuje neustále. Nezapomenutelným zážitkem bylo ale udělování MTV Awards 2010. Na slavnostním večeru se totiž objevila v šatech ze syrového hovězího masa. “Nedá se v nich moc chodit, takže se omlouvám, že jdu tak pomalu,“ řekla zpěvačka při přebírání jedné z cen.

Neobvyklé chování a zjev ale Lady Gaga vychází. Na festivalu v Cannes totiž okouzlila neméně  zajímavého režiséra Quentina Tarantina. Ten je tak unesen z její image, že s ní počítá ve svém příštím filmu. Zpěvačka by si měla v jeho snímku zahrát zápornou postavu. "Quentin ji už přizval k několika projektům, v jednom by si mohla zahrát vražedkyni," uvedl známý režiséra.

Lady Gaga vždycky snila, že propojí pěveckou kariéru s dramatickým uměním. Za herectví totiž považuje i své extravagantní kostýmy a vystupování v nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám